HI, IK BEN MARIE CLAIRE

Als moeder van twee dochters en twee bonusjongens, deed ik veel ervaring op aan de andere kant van de mediationtafel. En helaas verliep dit traject niet altijd positief. Mijn reis als mediator begon na een zeer moeizaam mediationproces in mijn eigen leven. Ik wilde deze ervaring omzetten in iets positiefs, met veel ruimte voor empathie en harmonie.

Vanuit deze visie startte ik mijn eigen mediationpraktijk. Met extra aandacht voor scheidingen met kinderen. Ik word omschreven als meelevend, onbevooroordeeld, onpartijdig, deskundig en warm. En ik zie het als mijn missie om op een prettige manier mensen te begeleiden bij conflictsituaties zodat zij daarna weer focus kunnen hebben op de mooie dingen van het leven.

HI, IK BEN MARIE CLAIRE

Als moeder van twee dochters en twee bonusjongens, deed ik veel ervaring op aan de andere kant van de mediationtafel. En helaas verliep dit traject niet altijd positief. Mijn reis als mediator begon na een zeer moeizaam mediationproces in mijn eigen leven. Ik wilde deze ervaring omzetten in iets positiefs, met veel ruimte voor empathie en harmonie.

Vanuit deze visie startte ik mijn eigen mediationpraktijk. Met extra aandacht voor scheidingen met kinderen. Ik word omschreven als meelevend, onbevooroordeeld, onpartijdig, deskundig en warm. En ik zie het als mijn missie om op een prettige manier mensen te begeleiden bij conflictsituaties zodat zij daarna weer focus kunnen hebben op de mooie dingen van het leven.

MfN Registermediator en familiemediator

Gedurende de 20 jaar dat ik in het bedrijfsleven heb gewerkt, waar ik veel ervaring opdeed met conflictbegeleiding op diverse niveaus, heb ik de opleiding tot MfN Registermediator succesvol afgrond. Vervolgens heb ik ook mijn diploma voor de geaccrediteerde opleiding tot familiemediatior behaald. Hierna opende ik mijn eigen mediationpraktijk. En met succes.  Mijn klanten waarderen vooral mijn pragmatische, directe stijl, enthousiasme en oog voor de mens achter de zaak. Daarnaast heb ik mede dankzij mijn ervaring in het bedrijfsleven scherpe onderhandelingsvaardigheden, een brede visie en een oplossingsgerichte houding.

Overige activiteiten

Als mediator vind ik het heel belangrijk om me te blijven ontwikkelen, niet alleen voor mezelf maar vooral ook voor mijn klanten. Naast mijn werkzaamheden als mediator, volg ik momenteel een opleiding tot kindercoach en volg ik diverse masterclasses over verschillende thema’s. Daarnaast ben ik gastdocent aan de Academie voor Mediationopleidingen. In mijn vrije tijd werk ik als vrijwilliger bij BeterBuren Weesp/Amsterdam, waar ik als bemiddelaar optreed voor buren in conflictsituaties.